Varar ärligheten verkligen längst?!


Finns inget bättre än ärligheten. Men det finns en GRÄNS. Konsten att yttra sig UTAN att ljuga är att bevara lite hemligheter. Tror sanningen ögonblick är det PERFEKTA beviset på att ÄRLIGHETEN INTE VARA LÄNGST. Visst är det jätte bra att människor bjuder lite på sig men snälla vissa människor BLOTTAR sig. Det är skillnad på att bjuda på sig och på att blotta sig. Ha det alltid i åtanke. Inte nog med att marioteten av de som söker det är GIRIGA och pengar kåta så är de faktiskt villiga att blotta hela sitt liv för hela svenska folket. Snälla okej de vinner de där pengarna och har gjort bort sig totalt. varit otrogen = SINGEL. Baktalat en vän = ENSAMVARG. Skämt ut familjen = Hemlös. Exakt ALLT har sitt pris, men frågan är vad priset för att förlora ALLT är!

Tips på när du kan söka dit.

  1. Man ska varken ha familj, vänner, jobb, kollega, kille eller NÅGON relation alls med omvärlden.  (Ja, man ska helt enkelt vara en ensam varg).
  2. Man ska vara nunna, präst, super duktig mussla eller gud bästa barn.
  3. Fläckfritt liv, ingen människa som kanske dricker för mycket. Man ska inte ha dåliga vanor. (För då gör dem de till ett mönster & får en att framstå som typ, knarkare, golddigger, hora lr nåt mindre bra).
  4. Man ska inte ha NÅGOT alls att leva för. (om man har det så ska man vara beredd på att LÄMNA allt det DIREKT efter programet)
  5. Man ska GO CLEAN till ALLT & ALLA om ALLT, så de inte får en chock i soffan när de ser programmet. För då slipper ju ni alla skämmas & andra tråkigheter. Till & börja med CHOCKEN. Ps, gå clean minst 4 månader innan ni söker (folk måste ju hinna smälta sanningen också).
  6. Sen att säga ni får 10 % av min vinst funkar säkert också efter att chocken lagt sig eller som en liten tröst, för det ni fått folks stackars öron att utstå. FEEEEEEEEEEL FUNKAR INTE, inte någonstans på denna planet. Sorgligt I know. Men tyvärr.
  7. Man ska inte ha ett PISS att dölja helt enkelt. Man ska vara clean, clean, clean &  FRESH.

Jag påstår absolut inte att de där 500 000kr inte skulle sitta JÄVLIGT fint för mig. Men komigen... lite gränser har man vell. Sen finns det människor som är så "jävla ärliga". Som vill att hela svenska befolkningen ska veta om det. Men ändå så går de inte för fullpotten, var inte det för pengarnas skull dem gick med från första början & för att de är så ärliga?! Varför backa så tidigt?! Sen finns de de som faktiskt KLARAR av att blotta hela sina liv utan problem (när de HAR problem). Dem blottar HELA sitt liv sen går de hem med 0kr. Jag vet att ALLT har sitt pris men snälla priset för att blotta hela sitt liv går vell ändå inte på 0kr?!

När man ändå känner att man klarat av alla dessa fem punkterna (eller struntar i dem) och söker iaf. Snälla gå HELA VÄGEN. Ni kan vell ändå inte ha något att förlora om ni väl redan sitter där & blottat ALLT i ert liv utom EN SAK, en extra sak hade inte skadat.


Min poäng är BRING IT ON ALL OR NOTHING.   Med det sagt har man sökt ska man gå HELA vägen eller så låter man bli att delta.

Personligen rekomenderar jag INTE att någon ur mitt umgänges krets att gå dit. För vi säger att ni nu hade gått hela vägen TROR någon på fullaste allvar att de ens skulle få hinna få SMAKA på sina 500 000kronorna?! Icke sa nicke. Det blir som att ropa hej förens man kommit över becken

Nej inte av den anledningen för att föräldrarna hade lurat i en att investera på en massa bullshit. Eller börja skatta en eller tving en att "hjälpa dom i ditt hem land", för att "du vet du föddes inte med 500 000kr" NEJ VI VET VI VET, vi vann dem precis.

utan den enkla anledningen är.

Jag tror på fullaste allvar inte att NÅGON i mitt umgänges krets hade hunnit få smaka på sina 500 000kr för att den hade varit DÖD innan den ens hunnit fått se checken & sen ska man ju invänta inbetalningen till sin bank. Japp innan den dagen slår in hade ni * oj hosthostVI alla varit så gott som BEGRAVNA.

Nej kära & älskade kompisar inte ens för en halv miljon kronor kan ni muta bort familjen den tanken att ni blottat ert liv för hela svenska befolkningen. Det funkar helt enkelt inte så. Så ÄRLIGHETEN varar inte längst i det fallet för någon av OSS. Så tyvärr får ni läsa boken snabba cash om ni vill tjäna en stor summa pengar fort & ja tyvärr får ni hålla er till kriminalitet. Eller gör som vår älskade vän i frankrike dejta kåkfarare ONLY.... hahaha

Kärlek & Respekt - this is love!

Oj glömde eftersom att mina vänner inte följer NÅGON av de där kriterierna så är det den FRÄMSTA anledningen till att jag avråder dem att blotta ut sina sina livsdumheter & hemligheter. Ni har FÖR MYCKET att dölja & är FÖR rädda för era föräldrar. haha Okej oj VI. känns skönare att säga NI ibland.... men nu kommer det igen NI:et...

NI vet att jag älskar er


If u got something to say I think you should share with the class

Här vill hela klassen veta:

Kärt barn har många namn:
Lägg dig på minnet!
Fint folk lämna NR resten mail: (delas inte med åt allmänheten)

Lämna fotspår (din blogg)

Nu får du lov att yttra dig:

Trackback
RSS 2.0