Testin' 1 two

Hej alla ni där ute.

Nu har jag bloggat rätt så flitigt via bloggagratis ända sen maj. Så tänkte att jag skulle pröva på här lite grann. Då man kan ha lite tuffare deisgn. (fast det kommer att göra ont i hjärtat att kyssa min gamla blogg adjö) Jag som älskade mina färger så mycket & vill inte börja om. Men ska allt försöka få med alla mina gamla färger från bloggen samt alla inlägg. Även om det beyder en massa kopiera, klistra in, infoga & redigera massviss med bilder. Det är smällen man får ta då man vill testa på nya saker & komma med en förändring livet. Japp så får det bli. Hoppas det gynnar mig här iaf.

Om det är någon som spenderar aldelses för mycket tid vid datorn som kan hjälpa mig med design skulle jag vara ytters tacksam. Vet nog att det finns några såna själar där ute & snälla såna. Så Pass tidigt på året har man ju inte hunnit blivit bitter än så då brukar man vara snäll och designa folks bloggar utan att ta betalt eller vara snälla och "Lotta ut" en design.

Hejdå Bloggagratis, kommer sakna dig? fett hårt det ska du allt veta. Du har blivit en stor dela av mitt liv. Men nu är det tid för mig att spread my wings och flyga iväg till något större.


Välkommen till min nyste blogg!

La en liten remix där tillskillnad från vad det brukar stå "välkommen till min nya(ste) blogg"!

Då jag faktiskt bloggat sedan Maj 08 fast hos bloggagratis, why ? Jo för det var ju gratis inte en massa reklam som störde en. Men nu får jag ta och vänja mig tycker jag...


Men hejsansvejsan... Som sagt Välkommen till min nyaste blogg.

RSS 2.0