Refreshin' day


Tisdag:

Idag så skulle jag faktiskt gå simma klockan halv 8 på morgonen man kunde verkligen inte ta mig upp. Var vaken runt 11 men vill inte lämna sängen. STK föreslog att vi skulle simma 2 SJÄLVKLART tänkte jag tjejen har läst mina tankar. Klockan halv två messar jag och säger vi simmar & gymmar natt, vad säger hon aah bra jag tänkte precis föreslå det. Så frågan är vilka leka bäst lika barn  eller olikheter dras till varandra ?! Har märkt på senaste tiden att lika barn leka bäst.

Men iaf klockan 7 gick vi och tänkte gymma men stk föreslog att vi  bara skulle simma okej självklart sa jag. Men jag ÅNGRADE MIG så fort jag kom in i själv simhallen nära bassängen. Man kan tro jag har någon trauma som har gett mig allvarliga men för livet, för jag doppade bara fötterna första kvarten sen ända till knäna. Sen gjorde jag en runda (JA JAG SIMMAD FAKTISKT BAN, SÅ DET DÅ). Och det var sjukt jobbigt. Det är nog sista gången i hela mitt liv jag simmar.
Sen bastade vi och peelade hela kroppen, det var så REFRESHING att det inte är sant, något skönare har jag aldrig varit med om alltså. Men ska börja gymma VARJE dag sen duscha basta, peela mig duscha hem, oj glömde jag att jag ska relaxa också där uppe i dera bubbelpool varje dag innan klockan 15:00... Aaah det blir nog gymma 2 gånger om dagen en på morgonen en på kvällen.

Nej men nu ska jag iaf göra pannkakor äta det med sylt och glass. Sen ska jag äta chips godis dricka jordubss glass sen titta på mina ÄLSKADE serier nu har Greek börjat igen (det var ju tamigfan på tiden). Sen Gossip & ÄLSKADE SAKNADE OTH!


Shoulululu

Varma Hälsningar:
Mythe @
www.mythe.bloggagratis.se

Ledsen

Ingen DH denna vecka jaha, tidig sov kväll då kan jag vell ändå gymma vid halv 7 på morgonen får se... Haha men tror nog det TIDIGAST blir klockan 8 hahah... Guva ja blir ledsen ingen DH, det var ju ett sånt grym slut med ett FORTSÄTTNING FÖLJER... fattar ni med TRE punkter efter. Det betyder saftigt slut. Men imorgon kommer iaf alla mina andra serierj ag kan trösta mig med.... Nu har jag iaf spräckt månadens budget så... inge mer jag ska köpa, jag har köpt... Oj fortfarande inte ringt fattuum får ta ringa henne imorgon för WE GOTTA TALK, hon måste hooka things åt mig... Double date nääästa lr :P

Bra start på veckan


Måndag:

Idag så har jag varit lite små seg som ni såg tidigare idag. Så bloggade jag mitt på eftermiddagen, faktum är det att jag typ vaknade då. Skulle egentligen gå och simma men jag hann inte så det så B därför gick jag inte men HADE JAG KUNNAT GÅ så hade jag ju gjort det.... Så jag ljuger ju alls inte :(. Så det så plutten. Men iaf jag hade tidigare köpt en rätt så fin bikini från nelly, men tog bara överdelen gillade inte underdelen. Den var tudtop halva rosa halva svart. Så var på jakt idag i sista minuten (50 min innan centurm stängde) för att hitta en fin underdel. Men fann inga, ville ha en man knyter. Så åkte till outlet inte fanns dom där heller. Men i kista fanns det. Sen köpte jag en till fin tubtoppig bikini i brun blommig ni vet den från hm som finns i vit också. De satt fett fint. Sen frågar den DUMMA kassörskan mig helt plötsligt "ahaa simmar ni?! " Ja ba neeh ska precis börja idag min första dag  & gymma. Vad säger det DUMMA fanskapet då?! Men ahaa är det inte jobbigt att simma med massa snören och sånt?! MEN VAD FAN ÄR DET JOBBIGA?! Hon menar själva bandet som man knyter bikinisarna vid nacken. Och midjan på trosorna... Dumma hora... Det var en av de dummaste frågorna... Är det inte minst lika jobbigt att bada med sån bikini då?! förstog inte riktigt henne poäng men antar att det var en del av hennes artighets policy som kassörska. Men det finns faktiskt vettigare saker man kan säga som typ Aah den är fin, ha en trevlig dag. Sen gick vi och åt SKIT ÄCKLIG MAT. Innan det köpte vi massa gottgott. Sen från ingenstans jag avr ju kissnödig men vi gick in och kollade på en film på bio istället. Män som hatar kvinnor. Den är SJUUUUUUUUKT bra, berättar lite om den imorgon, kan verkligen rekomendera den. Bästa svenska filmen någonsin en liten rysare kändes det som. Håren växte ju lite då och då mitt i filmen..

Men tjoohej nej nu ska jag maila min lärare, sedan så ska jag titta på mina älskade desperat hemmafruar.

Hollar imorgon puss hej...

Bjuder på denna för att jag är lycklig




VAD KAN VARA FINARE PÅ DENNA JORD?!    Mina två absoluta favoriter Isabel & Alessandra

Bjuder på denna för att jag är lycklig




VAD KAN VARA FINARE PÅ DENNA JORD?!    Mina två absoluta favoriter Isabel & Alessandra

Besviken


Har inte kommit in på min orginalblogg på länge. Är riktigt besviken vill gråta, tårar av blod alltså. Någon här hemma har känt för att trixa lite med datorn så nu är det någon familje "säkerhet" jag kan inte ens komma in på vissa bloggar och läsa och inte ens min egna. Kan inte ens gå in på bloggagratis.se så skrev lite här. Här kan jag åtminstonde skriva. Men kan tyvärr inte se hur det ser ut... Menmen sånt är livet. Iaf vart börjar jag ska jag fortsätta där jag avslutade. Då jag skrivt värsta planen om vad som skulle ske veckan som gått.

Onsdag:

I onsdags gick jag hur som helst med en så kallad polare till outlet i barkarby/jakan tittade lite på garderober. Det blir nog ikeas så när ekonomin står rätt till jag då slår jag till med min garderob... hihi på tiden att jag gör lite uppoffringar för mina älskade kläder.

Sen så köpte jag världens finaste födelsedags present(er) till shewit eller vi gjrode det. Jag M & A.
Eller jag& A köpte men M la till till pengar och tog åt sig äran. Personligen tycker jag den som VALDE presenterna borde få all ära haha sånt tar ju på ens krafter. Vi köpte iaf ansikts produkter från Garnerier (som gör susen, köpte det även till mig själv). Först var det smink bort tagaren sen var det, ansiktsskrubben(peeling), gelen sist var det såna där som stänger porerna och shit. Nån bummulstuss hade jag velat kalla det för... Men ska lägga upp bild det såg så fint ut allt ihop. Sen köpte vi skiit snygga, söta & sexiga underkläder från h&m i svart lite spetsigt. Har likadana själva dom sitter så fint på att man har lust att springa runt i underkläder hela dagarna. Sen Köpte vi även hår produkterna från Garnier (shampo, balsam, hårspray & hårmousse). Sen toffsar, mascar. Sen ett par skit snygga Wrangler jeans, blev dock lite ledsen för jag ville också ha det. Men menar vad gör man inte för en polare inför dens 21års dag?! Sen tototohuuu vad med mer känns som att jag glömt något. Joo vi stoppade i allt i en STOR svart låda med röda prickiga detaljer & vita cirklar. Sen 3 lagom eller mellan stora askar som var vita med röda & rosa rosor på. Allt såg så fint ut.

Japp det var i stortsätt min onsdag det. Oj Glömde köpte även mitt väl omtalade voffelhjärn och GISSA om jag är i sjunde himlen nu då ? Japp helt rätt gissat... Köpte två jätte söta väskor.

Aaah det var i stortsett min onsdag, eller nej det VAR min onsdags, självklart testa jag då mitt älskade voffelhjärn på natten...

Torsdag:

I tosdags var jag iaf i kista och träffade ÄNTLIGEN Ban, haha då var det FULLT med folk där FÖR mycket folk. Jag insåg då hur mycket ban & jag verkligen hade gemensamt... (för mycket tid vid datorerna). Så har föröskt pushat henne i att vara lite tuff & kolla på Desperate Hpusewife via nätet för då ligger hon före istället för att titta med tv som ligger så hemskt mycket efter... Glömde att vi sprang på ett par OBEKVÄMA situationer först i SALT, haha sen fortsätter vi till HM så händer samma sak igen. Det roliga är att jag VISSTE att den obekväma sitsen skulle förflytta sig till HM ändå så envisades jag med att gå in där. När vi ska ut ur hm säger jag, aah vi kommer se dom när vi går ut så gå åt andra hållet för de har redan gått åt det hållet. Men icke sa nicke de gick extra sakta så exakt när vi går ut möter vi det obekväma igen. Taskig sits. men skit gulligt Ban bad sin kille köra hem mig. Och ni alla vet hur mycket jag ÄLSKAR bilar hihihi... Sen köpte jag två tubtoppar också som jag V & JAS har tittat på en gång tidigare. Det var min torsdag. Mysig & bra precis som det ska vara.

Fredag:

I Fredags firade vi shewit jag som har en tendens att alltid komma sent, följde ju det trendet även denna dag. Så kom till fridays lite senare. Men tydligen så kom jag inte så sent för dom som jobbar där hade krånglat med något så de fick ändå vätna drygt 25 min med sitt bord. haha Fett synd. Detta som kallas bättre sent än aldrig. Eftersom att jag kom sent hade alla tjejerna ocupperat ett bord så jag fick sitta med A-J & F (FAN tänkte jag när jag först såg det). Hahah men har helt seriöst ALDRIG haft så kul i hela mitt liv som med dom två under middagen. Sen kom M-A senare än mig sen N & sist kom R så de fick Joina oss. Men A-J & F är ju bra på att folk att känna sig bekväma även främlingar så det blev inte sådära obehagligt att sitta allihop. Kan inte beskriva exakt vad som har så kul man måste känna dom där två grabbarna för att förstå. Efter det gick vi alla (utom grabbarna) till Clustret det dög i krig. Såg faktiskt människor man inte sätt på länge där det var faktiskt mysigt. Hahah Dagens var ju ändå, utube grabbarnas min när jag sa att jag gjorde videon. Sen sa de nej du e för osmart för att göra det, jag ba nej har ej tid men då verkar tycka att det är TIDEN & fritiden jag har för att göra något sånt men inte kapaciteten. Shyccccchta puckar lixom. Sen så F så klart som la ett par goda rod om mig. Pöjken är ju sötare än appelpie. Sen så Sabbade nog jag & D för S's syster när hon haffade STÄLLETS HETASTE. Världens söötaste pojke om jag ändå vore 17 hade det nog funkat för han var vell typ 18-19... Hahah.... Sen blev det drive hem & C om du läser detta. ÄRLIGHETEN VARAR LÄNGST. Ja, DU fixade bilen JAG fixade sktjussen! Hahah så det är 50/50. hahah. Så var hemma snabbt & bekvämt. Oj träffade även DU VET VILKA där Baanooo.

Lördag:

Var i kista lämnade tillbaka tubtopparna som jag tidigare köpte i kista. Kötpe istället mina älskade G.star byxor dom är jeans och ljusa skit snygga. Söt liten appelbottom jeans rumpa man får i dom. Sen så åkte jag hem bytte om åkte till Johnys (standard). På vägen in, på pendeltåget OJ OJ OJ det var fest. Fick två nya kompisar Caroline & Emma. Gud ångrar att jag inte följde med mitt favorit crew ut på en vild fest istället. Sen såg jag en tjej. hon hade ÄCKLIGT mycket smink. Fyfan vad äcklad jag blev, hade lust att ta en trasa och ta bort 3 KILO för 7 kilo smink borde vell ändå räcka för att göra det fulaste ansiktet fint?! Men så blev det icke något av de, hon fick ha kvar sitt smink & jag åkte till Johnys istället. Blev glad, ett klockrent val för självklart så klart fick jag se skymten av min söta lilla favorit vaktis. Han var lika som söt & trevlig som vanligt. Sprang på S & tjejerna där. L fyllde år så hon var där med sin bror. C's syster som är fett vacker. Sen såg jag en snubbe haha om M-O skulle läsa detta hade hon DÖTT, måste ringa & säga det till henne vem det var jag såg glömde bort det HELT & hållet. hahaha!  Hmm, tänkte till Berns men vi gick utanför och prövade knappt att gå in. Sen wasa mackadiz, sen tänke jag lite, Ni vet jag är den största tänkaren. Sen insåg jag VARFÖR gör jag så här mot mig själv så TIC TOC GUNSHOT. Bad STK hämta mig de var tydligen kvar istan. Det var en HÄRLIG hemresa. PUMPA volymen så högt det går. Sen min lååt singel ladys (för hon har ju bara en skiva i bilen som SO har bränt). Dags att bränna nya kanske?

Söndag:

Vaknade sent, ringde S åkte till jakan mötte henne. Köpte massa gottgott i konsumm gjorde vofflor åt med varma bär glass, digestive kex, grädde, jordgubbssylt hmm vad mer?! Vad har jag glömt nu då ?! Snackade lite minne var SJUKT roligt, snacka om att ha haft en skrattfull vecka haha.... Sen kom dom två F:en in i huset. Så Gick in i hustes F's rum GOD VAD MÄKTIG! Han gör ju allt för ett eget rum om S flyttar ut får hon hans FEETA TV. Även där satt vi snacka massa roliga saker om alla idiot saker man gjort. Det var skrattfullt. Sen gick jag sällskap med F mot stationen sen åkte jag hem. Snacka lite med E sen med V i typ 2h. Alltid lika mysigt att prata med kvinnan för hon kan föra en konversation i 20år om inte mer. Men pratade lite om att simma så ska gå smysimma idag haha... Det blir skönt. Sen efter föröskte jag plugga lite. Men det slutade med att jag åt massvis med godis kollade igenom allt. Ska nog maila min lärare nu & fråga om när jag kan få göra provet. Gudvad mysigt hihihi...

Måndag:

Japp, det får ni veta senare idag. Men serier blir det iaf


Detta var världens längsta inlägg jag vet men men dom kommer bli kortare, Detta var veckan som gått!

RSS 2.0